Prylio.se

✓ 60 dagars ångerrätt ✓ Fri frakt på alla köp ✓ Över 100.000 kunder

Köp nu betala senare med Klarna

60 dagars ångerrätt

Fri frakt på alla köp

1-3 dagar leverans

Våra köpvillkor

Leverans

Vi strävar alltid efter att hålla leveranstiden till 1- 5 arbetsdagar.

Betalningsmetod

Hos Prylio kan enkelt betala genom Klarnas Checkout. Alla priser anges inklusive moms och det totala priset för ditt köp och eventuella rabatter/ kampanjkoder anges i varukorgen innan betalning.

Bytesrätt

Om du önskar att byta en produkt så har du rätt att göra det inom 60 dagar från och med du har tagit emot varan. Returen godkänns om varan är i samma skick som när den skickades. Vi står för samtliga fraktkostnader. För frågor finns vi finns tillgängliga på mail info@prylio.se.

Ångerrätt

Hos Prylio.se har du hela 60 dagars ångerrätt på ditt köp. Det är viktigt att den som ångrar sitt köp skickar tillbaka produkterna oanvända och i obruten förpackning. Kund står själv för kostnader kopplade till ångrat köp. Den som önskar ångra sitt köp mailar till info@prylio.se för mer information.

Defekt vara

Skadat paket vid uthämtning anmäls direkt till leveransföretaget eller ombud. Defekt vara reklameras till Prylio.se och returneras. För ny vara och alla kostnader kopplade till reklamationen svarar Prylio. Om returnerad vara efter undersökning visar sig fungera fullgott debiteras kund för kostnader kopplade till reklamationen.

Försenad vara

Under perioder med stort köptryck kan vissa förseningar uppstå. Vår målbild är alltid att leverera varor inom 1-5 arbetsdagar.

Ej uthämtade varor från ombud debiteras med 79:- ink. moms för att täcka administra kostnader från fraktombud.

Scroll to Top